Leder
Ansvarlig utgiver Torbjørn Leidal i overdog.no/stagebiogassbransjen

Derfor lanserer vi overdog.no/stagebiogassbransjen

Svaret på de fleste spørsmål er digitale og har gjerne med Internett å gjøre. Så er også svaret på hvorfor vi lanserer overdog.no/stagebiogassbransjen 19. august.

Siden Internett ble kommersialisert på 90-tallet har vi alle lært oss å velge. Selektivt plukker vi ut det vi ønsker å lese. Selv når vi sitter og surfer på nettet for underholdningens skyld, har vi likevel ubevisste og bevisste behov som vi får tilfredsstilt foran PC-en eller i mobilen.

overdog.no/stagebiogassbransjen er knoppskyting fra Avfallsbransjen.no. Det betyr at vi har noen ideer om hvordan fagnettstedet kan se ut og hvilke tjenester vi bør tilby. Men, vi er helt avhengige av dialog med aktørene i biogassmarkedet for å treffe blink på hvilke nyheter og digitale tjenester som er «need to have». Blir vi bare «nice to have» vil vi ikke overleve.

Redaksjonssjef Inga Holst er en svært erfaren journalist som lytter og tar imot nyhetstips og tilbakemeldinger. Salgs- og markedssjef Andre Myhren har vært med på å starte opp mange digitale tjenester og vil støvsuge biogassmarkedet for in-put på tjenestene våre. Sammen med Emil (kundeservice), Terje (teknisk utvikling), Ludvig (reporter) og undertegnede skal vi gjøre vårt beste for å bli «need to have».

Biogassmarkedet i dag består av minst like mange planer og prosjekter som aktører. Og de næringspolitiske rammevilkårene er under politisk behandling. Vi vil derfor følge utviklingen av markedet og interessepolitikken tett og nøye.

Som ledd i dette arbeidet vil vi produsere webinar 3. september i samarbeid med Biogass Norge. Vårt bidrag er journalistikk og teknikk. Daglig leder Pia Farstad von Hall og hennes medarbeidere står for fagkunnskap og innsikt i hvilke næringsutfordringer bransjen står overfor. Resultatet ser du altså her på overdog.no/stagebiogassbransjen 3. september fra kl. 8. Eller i opptak samme dag på tidspunkt du selv bestemmer.

Har du ærend i Oslo, stikk gjerne innom oss for en kaffeprat. Vi lar oss også gjerne invitere til deg for å lage reportasje. For selv om Internett er svaret på mange spørsmål, er kritisk suksessfaktor for oss som jobber med tekst og bilde i ulike formater, at vi forteller gode historier. Og de finner vi oftest der du er. Og det er faktisk den viktigste årsaken til om vi når målet om å bli «need to have».

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse.

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Stage Biogassbransjen

Pia sier noe viktig til folket

Pia Farstad von Hall, Biogass Norge
Pia Farstad von Hall

Her kommer et innlegg fra noen

Ragnhild Borchrevink, Veas
Ragnhild Borchgrevink
Aktuelle artikler fra våre søster-nettsteder